T-Mobile G1

Posted on септември 23, 2008. Filed under: Без категория |

 

Vodpod videos no longer available.

 

На 23.09.2009 вторник Т-Мobile представи първата захранвана от телефона на Google aндроидна операционна система. Събитието е само началото на дълъг опит да пренапише правилата на мобилните комуникациионни индустрии.  Тази Операционна система наречена „андроид“  дава възможност  на разработчиците с инструменти, които създават и предлагат на потребителите приложения, които добавят стойност към техния живот. G1 e първият реален конкурент на IPhone. Подобно на Apple продуктa, това е сериозен преносим компютър с мощна нова ОС!

До голяма степен тази система е проектирана от Google, и е построена от HTC на Тайван. G1 ще бъде продаван в САЩ  следващия месец от T-Mobile, за $ 179 с двугодишен договор. 

Той също така ви дава далеч по-голяма гъвкавост в организирането на вашия работен плот  или начало на екрана, отколкото на iPhone, или почти всеки телефон които съм виждал. В G1 също има много по-малко памет, отколкото на iPhone. IPhone идва с 8 гигабайта вградени, но G1 идва само с 1 гигабайт памет карта. Нейната максимална памет, ако купим по-голяма карта, е 8 гигабайта, а iPhone могат да бъдат закупени (за $ 299) с два пъти повече. Има два email програми: една за Gmail на Google, другa за всички останали email услуги. И както при iPhone, има програми за използване на Google Карти на Google и YouTube видео услуга. В G1 има няколко други неща, които iPhone не отчита: функционално  да копирате и поставяте  така наречената MMS програма, която изпраща снимки на други телефони без използване на електронна поща. Нейната камера е с по-висока разделителна способност, отколкото на iPhone. За някои от функциите на  G1 може да разберете от видео клипа, който съм поставил в началото на статията.

Интернет браузърът е на базата на една и съща технология с отворен код като на iPhone, но работи по различен начин. Можете да видите част от дадена страница, както и използването на zoom контрол. ОС е обвързана  с Google web базирана на електронна поща, контакти и календар програми. В действителност, трябва да имате Google сметка, за да използвате телефона. 

В крайна сметка  G1 е мощно гъвкаво устройство, което ще дава възможност на потребителите реална алтернатива в новите преносими Компютърни групи.

 

Източници за статията:

– http://bittersweet-place.com/blog/video-google-android-t-mobile-g1/

http://www.t-mobileg1.com/g1-learn-video-press-conference.aspx

Advertisements

Make a Comment

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

6 Коментари to “T-Mobile G1”

RSS Feed for Научи Повече ! Comments RSS Feed

Ааалилуя!

Аз пък възкликнах: Разгеле 🙂

„В действителност, трябва да имате Google сметка, за да използвате телефона.“
Що е то Google сметка ?

Google Сметка е буквално преведено от Google Account 🙂

Цитат:
„Т-Мobile представи първата захранвана от телефона на Google aндроидна операционна система.“

Телефонът е с марка HTC, T-mobile е операторът, който го продава, а операционната система Android е собственост на Google.

samo za t-mobile i predstavitelite 6te se predlaga?moga li da si go kupq svobodno?

Тия ви краднат личната информация, а вие се радвате…


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: